Millo

Photos

Name Artwork: Kriebelstad
Artist: Millo
Location: Laurierstraat 357, Heerlen Noord
Year: 2015

combi vlagMillo the Italian street artist is well known in cities like Florence and Rome. Millo began his artistic career as a student of architecture, which might account for his keen sense of space, and his ability to fill an exterior facade with such perfectly shaped designs. Last year, he painted 13 massive murals in the town of Turin alone, as part of the B.Art competition in 2014.

His work can also be seen in Paris and London and Rio de Janeiro, revealing a consistently simple, monochromatic style matched with bits of color and whimsical characterizations.

Millo is Italiaanse kunstenaar die welbekend is in steden als Florence en Rome. Millo begon zijn artistieke loopbaan als architectuurstudent, zijn intuïtief scherp gevoel voor ruimte, en zijn vermogen om een buitengevel vullen met zijn perfect gevormde ontwerpen.

In 2014, schilderde hij 13 enorme muurschilderingen in de stad Turijn alleen, als onderdeel van de B.Art wedstrijd in 2014. Zijn werk is ook te zien in steden zoals Parijs en Londen en Rio de Janeiro, ze onthullen een consequentie van eenvoud, een monochromatische stijl afgestemd met vlakken van kleur en grillige karakteriseringen.

Website Artist 

www.millo.biz

Social Artist

Maps

Movie

 

Share This: